Connect with us

Domaće serije

OD JUTRA DO SUTRA Otkrivamo SVE o NOVOJ SERIJI TV PRVA! Evo KOGA igra JELENA GAVRILOVIĆ!

Vraća li se omiljena zlobnica na male ekrane?

Published

on

Od jutra do sutra nova je domaća serija koja nam na TV Prva stiže u septembru sa čijim ćemo se junacima družiti narednih meseci. Među glavnim glumcima imaćete priliku da vidite neke od vaših omiljenih junaka iz hit serija Igra sudbine i Kolo sreće.

Ova serija bavi se televizijom i životima junaka ispred i iza kamera. Tako će ljubitelji sapunica ovog puta Ivu Štrljić videti u sasvim drugačijem izdanju. Dok vas je kao Dijana Erski u Igri sudbine zasmejavala, ovog puta šarmantna glumica tumači lik urednice televizije.

Njena koleginica Jana Milić Ilić koja je do sada tumačila skromne, smerne i povučene žene, u seriji „Od jutra do sutra“ igraće lik opasnice, novinarke koja iz tabloida prelazi da radi na televiziju. Ona će pokušati da šarmira sve muškarce i osvoji njihova srca kako bi došla do svog cilja.

Glavne likove ove telenovele tumače Ivana Dudić i Milutin Milošević, koji će igrati bračni par, voditelje, zvezde ove televizije. Sve zgode i nezgode će biti oko njih, a neko ko će im pomrsiti konce biće i omiljena zlobnica Jelena Gavrilović. Nju je publika već zavolela u sličnoj roli kao opasnicu Tatjanu Milenković u seriji Istine i laži, a ako je suditi prema intrigantnom scenariju biće jedan od likova koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim ni u ovoj sapunici.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo, serija PREDSTRAŽA

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement