Connect with us

STARS

PROVOKATIVNA I LJUTA K’O PAPRIKA! Gori Instagram zbog Sofije iz “Igre sudbine”! Pogledajte zašto (FOTO)

Muškarci uzdišu, žene ljubomorišu, a ona zavodi kao nikada dosad

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Subarevic-Igra-sudbine

Da je Matea Milosavljević jedan od najzgodnijih domaćih glumica, mogli su se uveriti gledaoci sapunice “Igra sudbine”. Ona i Pavle Jerinić, koji u seriji igra njenog partnera Matiju, u početku su snimali najviše scena u krevetu, na radost i muškog i ženskog dela publike.

I dok je jači pol uzdisao za njenom Sofijom Šubarević, baka mlade glumica, sa kojom živi, često je znala da viče na nju zbog lascivnih scena. Međutim, Matea kaže da se u međuvremenu navikla.

Srećom, što baka nema “Instagram”, jer kada bi videla unuku na jednoj od poslednjih fotografija koje je okačila na ovoj društvenoj mreži, sigurni smo da bi ponovo “pala” grdnja.

Naime, Matea Milosavljević je nedavno boravila na crnogorskom primorju, tačnije na Adi Bojani. Tom prilikom napravila je nekoliko fotografija u tigrastom bikiniju, koje su “pokupile” skoro 10.000 lajkova na “Instagramu”. Na jednoj od fotografija u prvom planu je tetovaža ljute papričice, koja oslikava njen karakter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matea Milosavljević (@mateus31)

“Kakva zgodnoća”, “Najlepša si”, “Seksi… Uh”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Ne sumnjamo da je Matea zavrtela pamet svim muškarcima tog dana na plaži, kada su nastale ove fotke, baš kao što je to učinila na “Instagramu”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement