Connect with us

STARS

OVO JE IMANJE MILOŠA BIKOVIĆA VAN BEOGRADA: Hlorom oterao zmije, pa napravio vikendicu

Život van gradske vreve

Published

on

Milos-Bikovic-imanje-1

Glumac Miloš Biković jednom prilikom priznao je da je van Beograda kupio imanje na kom je izgradio prizemnu kuću

Miloš je u jednom selu nadomak prestonice kupio imanje koje je bilo poprilično zapušteno i koje je morao najpre da očisti od zmija, ali i trošnih objekata.

Milos-Bikovic-imanje-2

– Tu iza je bila jedna stara, zemljana kuća koju sam ja želeo da sačuvam, ali joj nije bilo pomoći, nakrivila se skroz i nažalost, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši kad ona hoće- kazao je Biković.

Razlog da kupi imanje baš na ovom mestu je taj jer je manastir u kom je njegov brat Mihajlo, veoma blizu:

Milos-Bikovic-imanje-3

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovde poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno- ispričao je Miloš u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Milos-Bikovic-imanje-4

Biković je, potom, pokazao kako izgleda njegova vikendica koju je tek sagradio, kao i da je stari nameštaj koji je tu zatekao odlučio da sačuva. On je oktio i da je jednu veliku rupu zatrpao šutom, kao i da je zbog zmija kojih je bilo mnogo posipao hlor.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube

Izvor Informer

Advertisement