Connect with us

Intervjui

Zvezda serije MALA SUPRUGA otkriva KAKO je zaradila PRVI DINAR i kog je kolegu PRVOG POLJUBILA!

Koja od dve junakinje joj je sličnija – Jelisaveta ili Đurđa?

Published

on

Mala supruga (9)

Mala supruga je nova serija TV Prva koju kao reditelji potpisuju Rastko Tadić i Strahinja Savić, a glavne likove tumače glumci i kolege sa klase Srna Đenadić i Nikola Malbaša. Telenovela je inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene književnice Milice Jakovljević Mir-Jam, a radnja je smeštena u malom vojvođanskom selu.

Glavnu junakinju serije, Đurđicu, mnogi smatraju naivnom devojkom, koja je ceo život živela zaštićena „pod staklenim zvonom“, a nje lik tumači mlada Srna Đenadić koja je ekskluzivno za sajt PRVA.RS opravdala svoju Đurđu.

Ona je prostodušna i čestita devojka puna ljubavi. Za svakoga ima razumevanja i saosećanja, i ona uvek polazi od toga da ona prva nikome ne bi naudila, pa to očekuje i od drugih. Ne shvata da nema svako na svetu dobru i čistu nameru, pa zato može delovati kao da je glupa, ali ona je sve samo ne to. Svesno bira da vidi ono najbolje, ali će je to potiskivanje dovesti do tačke pucanja. To će je na kraju i najviše koštati –  počela je priču glavna junakinja i dodala da se malo šta ima zajedničko sa Đurđicom.

Dosta se nas dve razlikujemo, ali imam i ja tu osobinu da bezuslovno verujem ljudima i da mi je nezamislivo da svesno čine određene postupke.

Srnu je publika Prve televizije gledala i u seriji „Kolo sreće“ u ulozi Jelisavete, koja je Đurđina sušta suprotnost.

Moram da priznam da nijednoj ulozi nisam privatno bliža. Na prvi pogled, ljudi bi rekli da Đurđa i ja više ličimo, ali mislim da sam možda skup oba lika. Nekad umem da budem toliko naivna da samu sebe iznenadim, kako neke stvari ranije nisam uvidela, a nekad odreagujem preterano kao Jelisaveta, pa mi posle bude žao.

Da li se Srna lako razočara? Da li si devojka koja sanja ili čvrsto stojiš na zemlji?

Zavisi kako kada. Uglavno se razočaram u sebe, jer mi je prvi osećaj uvek tačan, a uglavnom ga ne ispoštujem, pa mi posle bude žao, jer sam nešto od početka znala/videla, a nisam verovala sebi.

Najčešće deli kadrove sa kolegama Nikolom Malbašom, Aleksandrom Kostić i Anikom Grujić, pa je otkrila ko je najviše zasmejava na snimanju.

Na snimanju je divno. Svi smo kao neka mala porodica i ne postoji razlika među sektorima. Pored glumaca, najviše volim da se družim sa toncima i snimateljima, nekako su mi oni najbliži. S druge strane, na setu me najviše zasmejavaju Milica Burazer i Anika Grujić. Ponekad kad mi nije dan, sa njima mi je uvek dan“ (smeh). Glavna maskota zavisi od raspoloženja i od dana, ali ponekad umem da to budem i ja.

Budući da Đurđica igra naivnu devojku slepo zaljubljenu u Branka sa kojim je, kao njegova supruga, imala i romantične scene, glumica otkriva da je snimanje sa kolegom Nikolom Malbašom teče prilično opušteno.

Nikola je na akademiji bio moj prvi filmski poljubac (smeh) i znamo se još od tada. Uvek je veliko olakšanje igrati sa nekim u koga imaš poverenja i dugo ga poznaješ. On mi dođe kao neki brat, nekad mlađi, nekad stariji, zavisi od dana i energije (smeh).

Branko se u seriji našao u nezavidnom p0oložaju, ni kriv ni dužan. Ucenjen, pravičan i pravedan, odlučuje da se prikloni željama drugih. Kako bi ti postupila da se nađeš u sličnoj situaciji?

Verujem da bi imala dileme kao i on, ali poznajući sebe, mislim da ne bih mogla da izdržim da lažem ljude koje volim i sve oko sebe, pa mislim da bih sve okupila i rekla im istinu, pa šta bude-bude.

Glumica je takođe zaigrala u filmu o životu Tome Zdravkovića, u ulozi medicinske sestre.

To je bilo moje drugo snimanje u životu. Bilo mi je divno, uživala sam dok sam sve gledala iza kamere i jedva sam čekala da vidim film. Pamtim ga po divnoj atmosferi i kolegama, profesionalizmu i uživanju.

Uoči biranja uloge za seriju “Kolo sreće”, Srna je tog leta planirala da konobariše u kafiću na Adi Bojani. Glumica je otkrila koje poslove je sve radila u životu i kako je dobila svoj prvi džeparac.

Prodavala sam med, nakit, estitke. Radila sam kao garderoberka u jednom prestižnom brendu. Takođe, radila sam u šanku i pravila koktele, bila hostesa i promoterka. Oprobala se i u obavljaju svih poslova u kafiću. Moj prvi plaćeni posao je bio prodavanje meda i taj novac sam potrošila za foliju za ispravljanje zuba

Pošto je prva glumica u svojoj porodici, mamina podrška i vera su joj bile najznačajnije. Iako je rođena u Beogradu, Srna Guču i Kremnu oseća kao svoja rodna mesta.

Najveći deo detinjstva sam tamo provela, jer su mi odatle baka i deka. Posebno sam volela trubu i Sabor trubača, mogla sam satima da igram i mogu još uvek, ali sada ne stižem da odem često zbog obaveza. Jedva čekam da uhvatim nekoliko slobodnih dana i da odem da odmorim dušu među svojima.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printskrin

Izvor Film i TV/Prva.rs

Continue Reading
Advertisement