Connect with us

TV

TAJKUN 2. SEZONA: Vladan dobija konkurenciju! Evo ko su NOVI TAJKUNI i da li će serija imati 3. SEZONU

Published

on

Tajkun-2-sezona-Dragan-Bjelogrlic

Već nekoliko nedelja u Beogradu i okolini snima se druga sezona serije “Tajkun”, u režiji Ivana Stefanovića i Jelene Gavrilović, prvo čedo produkcijske kuće “Fajerflaj”.

Deset nastavaka kao scenarista i ovog puta potpisuje Đorđe Milosavljević, a jednu od glavnih uloga i dalje tumači Dragan Bjelogrlić. Vladan Simonović, glavni lik u seriji, nakon kraćeg oporavka od infarkta koji je doživeo na kraju prve sezone ovog TV serijala, ponovo se vraća u velike biznis igre. U novoj sezoni priča biva zakomplikovana ličnim i poslovnim odnosima koje Simonović ima sa dvojicom novih tajkuna.

– Druga sezona se dosta razlikuje od prve jer prati više linija priče. Vladan Simonović više nije dominantan. Meni prija ova uloga i najbolje se osećam samo kao glumac – rekao je Bjelogrlić.

On je otkrio da će fokus u nastavku biti na njegovoj ćerki, koju tumači Teodora Dragičević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Dragićević (@telidora)

– U drugom delu fokus je na Mili, a možda se u trećoj vratimo na sina. Kreativni tim postavlja priču – priznao je glumac.

Hrvatski glumac Dejan Aćimović tumači tajkuna Kostu Balabana, vlasnika kompanije “Balaban”, a Marka Grabeža gledaćemo u ulozi Dušana Tadina, koji stoji na čelu kompanije “Stratos”. U nastavku su tu i Miloš Petrović Trojpec, Ana Stefanović Bilić, Branislav Trifunović, Nada Šargin, Mirko Vlahović, Jelena Đokić, Miloš Cvetković, Filip Radovanović i Milica Trifunović. Iza kamere tu je i dalje Radan Popović, koji je otkrio da se radnja dešava leti i da priča neće biti više toliko mračna. O trećem nastavku još ne razmišlja.

Marko-Grabez-Necista-krv-Mita

Marko Grabež u seriji „Nečista krv“

– Prvo moramo da vidimo da li će ovi tajkuni preživeti, a možda neće neko od nas. U drugoj sezoni biće puno smrti, ali i života – kazao je direktor fotografije.

Produkcijska kuća “Fajerflaj” i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, čije premijerno emitovanje možemo da očekujemo tokom sledeće godine na kanalu Superstar TV i RTS.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly

Izvor Kurir

Advertisement