Connect with us

Domaće serije

HIT! Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković postaju SVETSKE ZVEZDE! Uskoro će za njih čuti CEO SVET! Evo i KAKO!

Prvi korak naših glumaca ka svetskoj slavi!

Published

on

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković srpski su glumci koji zahvaljujući seriji „Tajne vinove loze“ u produkciji Telekoma Srbije i kuće MetRo polako, ali sigurno postaju svetske zvezde.

Naime, serija „Tajne vinove loze“, i to obe sezone, otkupljena je od strane distributerske kuće GoQuest media za emitovanje širom sveta.

Globalni nezavisni distributer TV sadržaja GoQuest media, posle serija „Državni službenik“ i „Dug moru“ otkupili su i Telekomov mega hit „Tajne vinove loze“ čija je druga sezona nedavno emitovana na kanalu Superstar i RTS 1.

Uz srpsku seriju u kojoj glavne role tumače Sloboda Mićalović i Vojin ĆetkovićGoQuest Media za međunarodno tržište otkupio je i serije iz Poljske, Estonije i Rumunije.

Predstavnici ove distributerske kuće poručili su da sa zadovoljstvom nastavljaju saradnju sa kompanijom Telekom Srbija i da su ovu godinu krunisali kupovinom jedne od najgledanijih srpskih serija.

U saopštenju se dalje navodi opis serije i domaćoj publici već dobro poznata priča o dogodovštinama Smiljanića i Tomovića, za koju iz GoQuest Media kažu da će svojom radnjom sigurno privući veliku pažnju gledalaca u inostranstvu.

Pomenuta distributerska kuća nedavno je na jednom od vodećih sajmova televizijskih serija i formata NATPE koji je održan u Budinpešti imala veoma zapažen nastup, a na štandu ovog distributera udarnu poziciju zauzimala je upravo serija „Tajne vinove loze“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GOQUEST MEDIA (@goquestmedia)

Budući da je prava na emitovanje serija „Državni službenik„, kao i „Dug moru“ otkupila ista kompanija, i da su zahvaljujući tome naše serije stigle do Azije, Južne i Severne Amerike, pretpostavljamo da ista sudbina čeka i „Tajne vinove loze“ za čiju su produkciju bili zadužene MetRo produkcija i Telekom Srbija.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom

Izvor Film i TV

Continue Reading

Advertisement