Connect with us

Top Story

Zinaida Dedakin OTKRIVA sve o 4. sezoni serije “URGENTNI CENTAR” i da li će se nastaviti “VOJNA AKADEMIJA”

Obožavaoci bi voleli, ali…

Published

on

Svakom liku koji je oživela u brojnim domaćim najgledanijim serijama, glumica Zinaida Dedakin dala je dušu i po tome ostala upamćena. Ovo leto, čekajući odmor, provodi radno, snimajući film i seriju “Vera”, dramediju “Popadija” i novu sezonu medicinske drame “Urgentni centar”.

Urgentni-centar-4-sezona-Sloboda-Micalovic-i-Ivan-Bosiljcic

Urgentni centar: Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić

– Igram zanimljivu Ruskinju, koja je prošla svoj pakao, bavi se svim i svačim, ali nije izgubila dušu. Nekada nas uloga pozove da bolje naučimo jezik. Nisam neznalica što se ruskog jezika tiče, ali mi je nedostajalo prakse. Zahvaljujući produkciji, dobila sam vrsnu profesorku, sa kojom sam radila desetak dana upravo iz želje da to bude što više prirodno. Sa njom sam sve vreme bila na vezi, viđale smo se svakodnevno, učila me je replike i hvala joj na tome. Bilo je naporno, snimali smo po 12 sati dnevno, ali nije bilo iscrpljujuće. Dobro sam se pripremila i zadovoljna sam onim što smo uradili.

Zinaida kaže da joj je ovo leto veoma radno. Uskoro završava seriju “Popadija”, a i istovremeno snima i novu sezonu serije “Urgentni centar”.

– “Popadija” ima dosta snimajućih dana, kolega i teksta. Nikad se ne zna kako će ispasti, pa ne mogu da komentarišem, to je jedan od razloga zašto dosta glumaca voli da pogleda ono što su radili zajedno sa publikom. “Urgentni centar” već znamo, jer je to već četvrta sezona. Igram sestru Ljilju, takođe ženu iz naroda. Lepo smo uhodani, imamo dosta mladih kolega. Mnogo se radi i jedva čekam odmor – rekla je glumica.

Vojna-akademija-6

Vojna Akademija

Mladi je najviše pamte po “Vojnoj akademiji”, što je Zinaidi Dedakin veoma drago. A evo šta misli o tome hoće li se serija o vojnim kadetima vratiti na male ekrane.

– Ne verujem da će se to nastaviti, jer da je neko zainteresovan, to bi se već desilo – poručuje Zinaida Dedakin.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Promo RTS / IMDb

Advertisement