Connect with us

Domaće serije

Letujte kod BABA GUBE! HIT! Izdaje se kuća iz serije KALKANSKI KRUGOVI! Evo KAKO da rezervišete TERMIN!

Otkrijte GDE se nalazi kuća iz serije KALKANSKI KRUGOVI!

Published

on

Kalkanski krugovi verovatno je jedna od najboljih domaćih serija tokom proteklih nekoliko godina, a tome u prilog govori i velika popularnost koja ne jenjava ni godinu dana nakon što smo pogledali veliko finale u prvoj polovini prošle godine.

Ko je zaista baba Guba, u kakvoj je vezi sa Dejanom Matićem i njegovom porodicom, još ne znamo. Mnoga pitanja čekaju svoje odgovore u drugoj sezoni čija su snimanja već nekoliko puta najavljivana, ali još nismo dočekali tu – prvu klapu.

Međutim, ko se uželeo čuvenog Zabrana i Gubinog dola, može da proživi sopstvene Kalkanske krugove! Verovatno niste znali, ali kuća u kojoj je snimana serija, a u kojoj su živele Vera Jakovljević i njena majka Gordana, a koje su u seriji Kalkanski krugovi glumile Nataša Ninković i Vesna Čipčić – izdaje se!

 

Naime, kuća u kojoj je snimana serija u stvari je seosko gazdinstvo šumadijskog domaćina Andrije koje se nalazi u selu Brajkovac u okolini Lazarevca. Gazdinstvo je poznato kao Vukina kuća, i izdaje se turistima koji žele da provedu odmor u prirodi. Naravno, činjenica da je upravo u ovoj kući snimana jedna od najpoznatijih novijih srpskih serija velika je reklama za Vukinu kuću, koja ima i svoje zvanične profile na Fejsbuku i Instagramu.

Na ovim stranicama možete pogledati šta sve Vukina kuća nudi za kraći ili duži odmor svojim gostima, ali i fotografije sa snimanja popularne serije.

Zašto da ne? Pozovite, rezervišite svoj termin i pohvalite se da ste odmor proveli u kući iz Kalkanskih krugova!

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Firefly Instagram Printskrin

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement