Connect with us

Domaće serije

Sestra Olje Lević glumi ZLOBNICU u novoj DOMAĆOJ SERIJI! Evo i KOJOJ! Iznenadićete se!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Olja Lević već je dobro poznato, i moglo bi se reći, zaštitno lice serije „Igra sudbine“ koja ne prestaje da nas iznova iznenađuje već treću godinu. Međutim, ono što gledaoci nisu očekivali jeste to da ćemo u popularnoj sapunici umesto jedne videti čak dve Levićke. Publika Prve televizije je imala priliku da Oljinu sestru Alisu gleda u ulozi novinarke Stele Dedijer, a sada je mlada studentkinja Fakulteta političkih nauka pripremila još jedno iznenađenje. Pojavila i u novoj seriji „Mala supruga„!

Alisa ovde igra hostesu pod istim imenom, radnicu restorana koji je u vlasništvu jednog od najvećih negativaca u seriji – Olivera, sa kojim Alisa vrlo brzo stupa u ljubavni odnos.

Budući da je Oliver Simonović antagonista, možemo naslutiti da je i ona negativac koja mu, za sada, pomaže u osveti njegovoj maćehi Nadi.

Interesantan podatak jeste da je Alisa sestra Olje Lević, jedne od glavnih ženskih uloga „Igre sudbine“, a čuvene sestre su u pomenutoj seriji delile i kadar.

Iako je Alisa do skoro radila kao novinar i reporter za Prvu televiziju, u okviru emisije „Šok Tok“, Alisa se sada oprobala i u glumi. Pojavivši se u epizodi „Igre sudbine“, Alisa je pokazala svoj talenat za glumu, ali i za novinarstvo, budući da u seriji glumi novinarku.

Alisa u seriji „Igra sudbine“ tumači lik novinarke Stele Dedijer, koja intervjuiše Milu Ožegović, kao čelnicu Fondacije Ade Kanački.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement