Connect with us

Domaći film

Počelo snimanje filma PORED NAS! Slaven Došlo se vraća ulozi koja ga je PROSLAVILA! A evo i KADA je PREMIJERA!

Sporemite se za najsuroviji domaći rijaliti IKADA

Published

on

Pored nas

Stevan Filipović, srpski reditelj kog domaća, ali i svetska publika poznaje po hitovima „Šišanje„, „Šejtanov ratnik“ i višestruko nagrađivanom filmu iz 2015. „Pored mene“ posle sedam godina konačno će obradovati publiku i obožavaoce priče o nekadašnjim drugarima iz klupe koji su sada porasli, a godine su im donele i nove brige. Spremite se, pala je prva klapa filma „Pored nas„, a premijera nas očekuje tokom 2023. godine.

 

Na zvaničnom sajtu produkcijske kuće Hipnopolis koja kao producent potpisuje projekat stoji i zanimljiv sinopsis predstojećeg filma Stevana Filipovića.

Nakon dugog putovanja, sa povezima na očima i slušalicama na ušima, učesnici najnovijeg rijalitija poznate marketinške agencije bivaju zaustavljeni od grupe naoružanih terorista i otkrivaju da su svi učesnici – školski drugovi, maturanti odeljenja koje je svojevremeno provelo celu jednu noć u gimnaziji, po kazni.

Nakon pretnji, pucnjave, ubistava i ranjavanja, teroristi skupljaju žrtve i odlaze, ostavljajući maturante same u nedođiji, bez ičega, pre svega bez osnovnih namirnica i sredstava za komunikaciju. Oni nalaze davno napuštenu kasarnu, u njoj i neke zaostale zalihe i pretvaraju je u privremeno utočište. No, uskoro se dele na dve grupe, one koji će rizikovati i otići odatle u potrazi za izbavljenjem i one koji će ostati u koliko toliko sigurnom okruženju, sa vodom i nešto namirnica, ali i zaštitom od mogućih vremenskih nepogoda ili divljih zveri, da čekaju spas od agencije.

„U filmu „Pored mene“ glavne likove smo izmestili iz njihovog prirodnog okruženja, tako što smo im oduzeli mobilne telefone. U nastavku idemo korak dalje: ne samo da neće imati pristup modernim tehnologijama, već će biti izmešteni iz urbane sredine na koju su navikli, u divljinu. Njihovi postupci biće isprovocirani ekstremnim uslovima“, istakao je Stevan Filipović, reditelj filma.

Svi glumci izrazili su veliko zadovoljstvo što će se ponovo naći u ulogama koje su bile značajne za njihovu karijeru i što će ponovo sarađivati sa ekipom koja je prvim filmom postigla veliki uspeh.

 

Scenario za ovaj film su napisali reditelj Stevan Filipović i Milena Bogavac, direktorka fotografije je Maja Radošević, kostimograf je Biljana Tegeltija Bojanić, kompozitor je Aleksandar Ranđelović, dizajn Aleksandra Jovanić, dizajn zvuka radili su Zoran Maksimović i Ognjen Popić, a producent i izvršni producent filma je Branislav Jević.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement