Connect with us

Strane serije

OKRUŽEN MRTVIMA Sledi veliko FINALE kultne serije na FOX TV! Ko će preživeti KRAJ?

Apokalipsa se primakla kraju!

Published

on

Na kanalu FOX od 3. oktobra, u terminu od 22.55 ponedeljkom, počinje emitovanje poslednjih osam epizoda finalne sezone serije “Okružen mrtvima”. Pred gledaocima i ljubiteljima postapokaliptične sage, koja je u više navrata obarala rekorde gledanosti, sledi konačan rasplet decenijske borbe za opstanak šačice preživelih u svetu kojim vladaju haos i živi mrtvaci.

U nastavku, članove zajednice napada još moćnija sila. Zastava Komonvelta podignuta je na Hiltopu, u Aleksandriji i Oušensajdu, pa oni koji putuju nemaju vremena za taktiziranje. Počinje trka s vremenom kako bi se spasli oni koji su i dalje u Komonveltu, pre nego što Hornsbi započne svoju osvetu.

U samom Komonveltu, Konin članak izazvao je više haosa nego što je očekivano. Otkrivši korupciju Miltonove, iz želje za boljim i pravednijim životom za sve, zapravo dovode sve u opasnost. Odlazak nikad nije bio opcija zbog velikih dugova i problema oko pronalaska alternativnog mesta za život. Međutim, ako njihov naredni potez propadne, ostanak takođe neće biti opcija. Sledeći korak će zato biti još opasniji, i imaće ogromne posledice. Sat otkucava i za one u Komonveltu.

Dok se svaka grupa nalazi u situaciji nad kojom njeni članovi nemaju kontrolu, nove pretnje vrebaju iza svakog ugla – bilo da se radi o živima ili mrtvima. Sve vodi ka konačnom, sudbonosnom danu. Hoće li ih pojedinačna putovanja ujediniti ili će ostati zauvek razdvojeni? Borbu za bolju budućnost i dalje otežava prisustvo živih mrtvaca. Neki neće preživeti ovu bitku, a neki će i dalje ostati – okruženi mrtvima.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement