Connect with us

Domaće serije

Zvezda serije MALA SUPRUGA ima TAJNI POSAO za koji NIKO ne ZNA! Nećete verovati o ČEMU JE REČ!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Mala supruga nas zabavlja svake večeri od 20.00 na TV Prva, a njena glavna junakinja nedavno je otkrila da uz aktuelne poslovne obaveze ima vremena i za nove poduhvate. A oni nemaju veze sa glumom.

Mlada glumica Srna Đenadić diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti pred sam početak pandemije korona virusa. Nekoliko godina po završetku studija, Srna je dobila ozbiljne uloge, ali pored toga, glumica je talentovana i za pevanja. Završila je nižu muzičku školu, odsek solo pevanje, pa je tako i muzički obrazovana.

Pošto je odbila stipendiju i ponudu da studira muzičku akademiju u Beču, Srna se odlučila za glumu, pa tako danas peva samo za „svoju dušu“. Takođe, ova mlada umetnička duša zna još jedan zanat.

Gostujući u emisiji „Praktična žena“, Srna je otkrila da se odnedavno bavi i proizvodnjom nakita zajedno sa najboljom drugaricom iz detinjstva, sa kojom i živi u Beogradu.

– Time sam počela da se bavim, kako bi smirila živce. Kupila sam sa Ali ekspresa sve što je potrebno. Sada je počeo da se razvija biznis, ljudi nas preko Instagram naloga kontaktiraju i naručuju. Pravimo ogrlice, narukvice, priveske za mobilni telefon, nanogice, prstenje itd – otkrila je junakinja popularne serije.

Glumica je dodala da je naziv brenda nastao po imenu njihove mačke Branke, čije fotke svakodnevno obožavaoci mogu da vide na Srninom Instagram profilu.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement