Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Milica Milša otkriva SVE o ulozi u seriji MALA SUPRUGA! Evo KO je STVARNO Natalija!

MIlica nam je otkrila da li je Natalija DOBRA ili ZLA!

Published

on

Mala supruga epizodu za epizodom, otkrivajući nam sloj po sloj svojih tajni, stigla je do polovine prve sezone. A sa jubilarnom 50. epizodom stiglo nam je i iznenađenje koje će izgleda promeniti čitav tok radnje. A to iznenađenje ima IME i PREZIME. Natalija Momčilović.

U stilu Donke Desaeli, lažne baronice opasnih namera, na čije smo smicalice navikli u sada već teško ponovljivoj „Igri sudbine„, u „Malu suprugu„, upravo iz pomenute serije stigla je – Milica Milša. I već sa prvim pojavljivanjem – napravila haos!

Crne naočare, autoritativan stav i sluga zvani Mrva na prvi pogled bili dovoljni da zaključimo – Natalija u seriju ne dolazi sa dobrim namerama i lepim željama.

Iz najave za 50. epizodu natuknuli smo ponešto o njenoj prošlosti, ali i strahu koji seje među junacima koje smo do sada upoznali u seriji „Mala supruga“. I ne, Natalija nema nimalo sličnosti sa Adom Kanački, a Milica Milša koja je već na prvi pogled sjajno dočarala ovaj novi intrigantni lik, ekskluzivno nam je otkrila i šta možemo da očekujemo od njene „zlobnice“.

– Krajem avgusta se polako vraćamo pred kamere. Počinjemo sa snimanjem četvrte sezone. Što se tiče Natalije Momčilović, uloga mi se odmah veoma dopala, lepo je napisan njen lik. Potpuno je drugačija od Ade koja je moralna žena spremna svima da pomogne i puna razumevanja. Natalija je sve suprotno! Opasna žena koja ne preza ni od koga i ni od čega, vuče konce u podzemlju i prava je negativka u seriji. Ipak ljubav pokazuje samo prema sestričini Ljubici. Pomrsiće konce junacima i protutnjati kao pravi tajfun kroz njihovo malo mesto. Ostaće misteriozna i ni u jednom momentu je nećemo videti bez tamnih naočara. Šta mislite zašto – pita nas Milica, koja trenutno odmara sa suprugom Žarkom Jokanovićem, scenaristom megapopularne „Igre sudbine“ u Egiptu, i dodaje:

– Natalija zna mnoge tajne junaka serije i drzi ih u šaci!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

U to smo se već uverili, budući da se prvi na listi „napadnutih“ Natalijinim gnevom našao Miodrag, a na redu su, ne sumnjamo, i ostali. Što se naših utisaka tiče, ne možemo kriti oduševljenje što ćemo Milicu Milšu, posle više od 500 epizoda u roli Ade Kanački, kao i mučene Drinke u „Junacima našeg doba“ videti i u nekom drugom svetlu. Pitamo se – kako će je obasjati? Saznaćemo uskoro!

Mala supruga emituje se radnim danima, svake večeri od 20.00 na TV Prva. Zna se – dve epizode!

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement