Connect with us

Domaće serije

OD JUTRA DO SUTRA Evo KOLIKO epizoda će imati serija i DA li će glavni junak zaista bit GEJ!

Već u septembru na TV Prva!

Published

on

Od Jutra do sutra

Od jutra do sutra nova je uzbudljiva serija Smart produkcije zaslužne za neke od najvećih TV hitova u poslednjih nekoliko godina među kojima su i serije Igra sudbine, Kolo sreće, Tate i Istine i laži. Kako TV Novosti otkrivaju do sada je od planiranih 200 snimljeno 100 epizoda, a prve gledamo već u septembru.

Režiju novog TV hita potpisuju Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović, a za scenario su zadužene Maja Cenić i Danica Nikolić.

Pored živopisnih likova, autori obećavaju uzbudljive i neočekivane obrte, urnebesni humor i komične situacije.

Za glavne junake Srnu i Marka, koje tumače Ivana Dudić i Milutin Milošević san da budu TV zvezde odavno je postao stvarnost. Oni su voditelji najuspešnijeg jutarnjeg programa na poznatoj televiziji . Marko je od napuštenog deteta iz doma postigao neverovatan uspeh i postao uzor publici i dokaz da se ključ uspeha krije u istrajnom radu. Ništa manje šarmatna nije ni njegova supruga Srna – ranjiva, nežna i posvećena porodici i poslu.

Za javnost njih dvoje su savršeni poslovni i bračni partneri, ali kakva je stvarnost kada se ugase kamere?

Privatno, njih dvoje su daleko od savršenstva, i vode paralelne živote. To je tajna za koju znaju samo njihovi najbliži prijatelji. Pre svega, medijski mogul i vlasnik televizije na kojoj rade Srna i Marko, Vojisalav Filipović kog tumači Branimir Popović. Vojina ljuta konkurentkinja je Nina (Mina Lazarević) čija je životna opsesija Vojino uništenje. U tome joj pomaže Ivan (Uroš Jovčić).

Vojine osobe od najvećeg poverenja su Anđelka (Jelena Gavrilović) i Rade (Toni Mihajlovski). Ambiciozni i nemilosrdni u poslu, Anđelka i Rade su u svakom trenutku Voji na raspolaganju, ali Voja ima jednu slabu tačku – ćerku Barbaru za koju je spreman sve da učini.

Budući da u originalu Voja ima sina, i to sina sa kojim je lik koji tumači Milutin Milošević u vezi, veoma je verovatno da se u srpskoj adaptaciji odustalo od ideje da Marko bude gej.

U dinamičnom okruženju rade i ljudi koje ne vidimo pred kamerama – izvršna producentkinja Lili (Iva Štrljić), TV reditelj Aleksa (Miljan Davidović), šminkerka i Srnina najbolja prijateljica Danijela (Jelena Đukić), organizator Nemanja (Milan Tošić) i Markov asistent Čeda (Vladimir Nićiforović).

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram Printskrin

Izvor Film i TV/ TV Novosti

 

Advertisement