Connect with us

Serije

PREMIJERA britanskog krimića “UBISTVO SVRAKA”! Evo zašto ne smete da propustite ovu seriju

Od 25. avgusta, četvrtkom u 22.00

Published

on

Ubistvo-svraka

Najnovija britanska šestodelna krimi-drama “Ubistvo svraka”, zasnovana na bestseleru Entonija Horovica, očekuje nas premijerno od 25. avgusta, četvrtkom u 22.00, na kanalu FOX CRIME. U centru zbivanja je pisac Alan Konvej, koji je nadaleko poznat kao autor kriminalističkog serijala o detektivu Atikusu Pinduu, ali i kao izuzetno teška osoba za saradnju.

Obožavaoci i njegova “žilava” urednica Suzan Rajland željno iščekuju Konvejev najnoviji roman, za koji se priča da je poslednji o popularnom detektivu. Međutim, kada Suzan bude konačno dobila, a zatim i pročitala rukopis, neprijatno će se iznenaditi. Roman nije završen! Ubrzo nakon toga, na vestima će čuti da je Alan Konvej ubijen, što će šokirati i urednicu i poklonike njegovih dela. U želji da sazna šta se dogodilo sa poslednjim poglavljem knjige “Ubistvo svraka”, Suzan će započeti sopstvenu istragu koja će je na kraju odvesti do ubice slavnog pisca.

Na tom putu, ona će saznati da je poslednja knjiga o detektivu Atikusu Pinduu zasnovana na istinitom događaju i da se kod ubice nalazi poslednje poglavlje, zbog kog je njegov autor ubijen. Fikcija i stvarnost prepliću se u ovoj napetoj mini-seriji, koja poznatu recepturu britanskih detektivskih drama, na koju nas je naučila Agata Kristi, prikazuje na potpuno nov način.

Glavne uloge: Konlet Hil (Alan Konvej), Lesli Menvil (Suzan Rajland), Tim Mekmulan (Atikus Pind), Ijan Lojd Anderson (Brent), Metju Bird (Frejzer) i Karen Vestvud (Meri Blekiston).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2022 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Continue Reading
Advertisement