Connect with us

Serije

“PRIMITIVNI OPSTANAK: MOĆNI MEKONG” stiže na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 24. avgusta, sredom u 21.00

Published

on

Primitivni-opstanak

Nakon što je savladao jedan od najvećih i najtežih izazova u karijeri, u nekoliko navrata se susrevši sa smrću oči u oči, stručnjak za preživljavanje Hejzen Odel spreman je da se uhvati u koštac sa novim opasnostima. Posle Amazonije, od 24. avgusta na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, sredom u 21.00 gledamo novi šestodelni dokumentarni rijaliti serijal Primitivni opstanak: Moćni Mekong u kom nas Odel ovog puta vodi u Aziju. Neizvesno, ali i jedinstveno životno putovanje kroz neprohodne džungle Indokine Hejzen započinje na samom izvorištu moćnog Mekonga, nekih 4.500 kilometara od delte i ušća ove reke u Južnokineskom moru.

Hejzen Odel će nas povesti u avanturu duž 500 milja Mekonga kroz Laos. Tu će otkriti neverovatan svet prirodnih blaga, istražujuće drevne šume ove zemlje. Baš kao i u Južnoj Americi Hejzen se i u osvajanje Mekonga upustio tokom najnepovoljnijih vremenskih uslova, tokom sezone monsuna, koji su inače tešku misiju učinili gotovo nemogućom. Međutim, Odel nije običan turista. Reč je o iskusnom osvajaču nemilosrdne divljine koji uči da se prilagodi svim izazovima koje priroda stavi pred njega.

Na tom putu on se suočava sa izolovanim džunglama, poplavljenim dolinama, šumama koje rastu „u oblacima“ i opasnim krečnjačkim vrhovima, oslanjajući se samo na tradicionalne tehnike preživljavanja domorodačkog naroda.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©National Geographic

Continue Reading
Advertisement