Connect with us

Bioskop

Stiže novi domaći film KOMEDIJA NA TRI SPRATA! A evo i KADA!

Seka Sablić, Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović…

Published

on

Komedija na tri sprata

Komedija na tri sprata prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade…

Da li su nam komšije i dalje bliže od najbližih rođaka? Da li se ljubav zaista krije tamo gde je najmanje očekujemo? I konačno, da li i najveći strah možemo pobediti velikom upornošću – samo su neke od linija priča koje će nas nasmejati, ali i raznežiti u prvom filmu mlade rediteljke Sandre Mitrović, koji će svoju svetsku premijeru imati 25. avgusta na Filmskom festivalu u Nišu.

Komedija na tri sprata prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Te i takve komšije verno su dočarali bardovi domaćeg glumišta – Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, ali i mlade snage Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić i Pavle Mensur.

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

 Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija. Velika beogradska premijera se očekuje sredinom oktobra.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb Promo

Izvor Film i TV

 

Continue Reading
Advertisement