Connect with us

Domaći film

KOMEDIJA NA TRI SPRATA oduševila publiku na festivalu u Nišu! A evo KO je dobio NAJVEĆI APLAUZ!

Iznenadićete se!

Published

on

Komedija na tri sprata”, prvi film mlade rediteljke Sandre Mitrović doživeo je ovacije na svom pretpremijernom prikazivanju u okviru 57. Filmskog festivala u Nišu.

Projekcija za koju se tražila karta više potpuno je oduševila Nišlije, završila se višeminutnim aplauzom za glavne aktere – Slobodana Bodu Ninkovića, Vesnu Trivalić, Dragana Gagija Jovanovića, Miodraga Radonjića i Pavla Mensura.

KOMEDIJA NA TRI SPRATA prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade. Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Komedija na tri sprata (3)

– Dugo sam živela van naše zemlje i želela sam da dočaram taj jedinstven osećaj koji postoji samo kod nas – bliskost i prisnost koja postoji među komšijama. To je zaista nešto što je vrlo specifično i meni veoma drago, daje osećaj topline i pripadnosti – izjavila je Sandra Mitrović na konferenciji za medije u Nišu.

Nakon studija u Londonu, Sandra Mitrović je master diplomu stekla na Univerzitetu Kolumbija, odakle nosi veliko znanje i iskustvo. Kreator je osam kratkih filmova, a sada je predvodila autorsku ekipu na svom prvom dugometražnom filmu. Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

 Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija. Velika beogradska premijera se očekuje sredinom oktobra.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

 

Continue Reading

Advertisement