Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 2. epizoda: Aljoša i Tea su pred RASKIDOM! Evo i zašto (VIDEO)

U utorak, 30. avgusta, od 20.05 na RTS 1

Published

on

U-klincu-2-epizoda

U klinču 2. epizoda: Druga epizoda uvodi nas u dalje probleme u Veljinoj kući. Nakon što je, zbog Aljošinog polaganja prijemnog za studije zvuka, Velja u naletu besa isterao sina iz kuće, majka Mira pokušava da izgladi situaciju u porodici.

Ujedno, ova sposobna i strpljiva žena pokušava da vodi svoju malu, ali uspešnu marketinšku agenciju koja se nalazi na prekretnici sa novim, krupnim klijentom, Mitom Topalovićem koga ne prati baš dobar glas.

Za Aljošinu mlađu sestru, Milicu, odlazak starijeg brata iz kuće otvara čitavo novo polje slobode kako u stanu, tako i u Veljinom klubu.

Za to vreme, Filipova zavisnost o pokeru kreće po zlu što samo dodatno komplikuje život njegovoj sestri Vanji koja se trudi da održi porodičnu kafanu “Trst”, u čemu joj ne pomaže ni alkoholizam oca Jakova.

Nakon što je Tea saznala da ide na studije u Milano, njen i Aljošin odnos je u opasnosti.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement