Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 1. epizoda: Ko je Aljoša i zašto je njegov život “u klinču”? (VIDEO)

U ponedeljak, 29. avgusta, od 20.05 na RTS 1

Published

on

U-klincu-3. sezona

U klinču 1. epizoda: Upoznajete glavnog junaka, 19-ogodišnjeg Aljošu koji, po želji svog oca Velje, nekada velikog boksera i vlasnika bokserskog kluba, i sam trenira boks i sprema se da upiše DIF.

Ipak, Aljošina prava strast je pravljenje muzike. I Aljošina devojka, Tea, rastrzana je između ambicija svojih roditelja i sopstvenih želja.

U prvoj epizodi serije, upoznajemo mikro svet u Beogradu u kom žive ovo dvoje mladih – taj svet čine njihovi prijatelji, brat i sestra Filip i Vanja koji, zajedno sa ocem Jakovom, drže lokalnu kultnu kafanu “Trst”, izvor raznoraznih problema. Zatim, Matija zvani Simke koji živi sa bakom Ankom provodeći dane i noći u igranju video igara i kripto rudarenju…

Svi ovi mladi junaci uhvaćeni su u klinču realnosti oličene u nesavršenim porodicama, stavovima generacije svojih roditelja i očekivanjima sveta odraslih spram sopstvenih snova, osećanja i želja.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement