Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 4 Olja Lević otkriva najveći ŠOK nove sezone! Mila će doživeti nešto UŽASNO! Evo i ŠTA!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra-sudbine-Olja-Levic

Snimanje nove sezone najgledanije domaće serije Igra sudbine uveliko je u toku, a emitovanje novih epizoda počinje od septembra na Prvoj TV. Kakva iznenađenja očekuju publiku, otkrila je jedna od glavnih glumica Olja Lević, koja tumači Milu.

– Biće puno uzbuđenja i neočekivanih stvari za koje smo mi glumci kada smo čitali scenario i nove epizode bili iznenađeni. Moj lik očekuje dosta neprijatnih iznenađenja i šokova.

Šta će biti sa Milom i Aleksom?

– To je velika ljubav, malo takvih u današnjem svetu opstane. Nadam se da će njihova ljubav pobediti, ali kao i svi mi u životu i oni će nailaziti na iskušenja koje nije lako prebroditi – poručila je Olja gostujući u jutarnjem programu TV Prva nagovestivši i to da se po Milu i Aleksu, očigledno, neće baš sve dobro razvijati.

– Konkretno, kada sam počela da čitam moju liniju u scenariju, šokirala sam se i bilo mi je krivo. Zapitala sam se da li je baš moralo da bude tako – otkrila je Olja, dodavši da se, uprkos očekivanja svih, posle nekih desetak epizoda, ipak, neće sve srediti, i da će problem i dalje postojati.

– Po meni, to je normalno, jer mi snimamo već tri godine i zaista bi bilo suludo da se stvari ne menjaju i da sve ide nekim jednoličnim tonom. Naravno, nekad nam ne prija sve što Žarko osmisli, ali to je ono što našu seriju već tako dugo čini najgledanijom – smatra Levićka.

Ona je u intervjuu otkrila i da se u nastavku vraćaju neki likovi koji nisu bili deo prethodne sezone, dodavši da će oni koji su gledali finale trećeg ciklusa, znati na šta misli. Tu Olja očigledno misli na to da ćemo u četvrtom ciklusu ponovo gledati Unu Hristić, a pitamo se – ko će je glumiti.

Kako je glumica rekla, gotovo sve glavne junake čeka veliki preokret.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Instagram

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement