Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo koja GLUMICA će naslediti DRAGANU MIĆALOVIĆ u ulozi UNE HRISTIĆ! (FOTO + VIDEO)

Da li je OVA glumica nova Una Hristić?

Published

on

Igra sudbine Una

Igra sudbine 4 samo što nije pokucala na naša vrata. Kao što smo već pisali, premijerna epizoda novog ciklusa emitovaće se u ponedeljak 12. septembra, a još jedno lepo iznenađenje koje nam donosi nova sezona jeste i to da će se serija emitovati tokom cele nedelje, dakle i vikendom.

I dok svi čekamo nove avanture u domu Kanačkih, svi potajno priželjkujemo odgovor na jedno i to najveće pitanje. Finale prethodnog ciklusa bilo je epsko. I to zbog jednog nezvanog gosta koji se pojavio na vratima vile Kanački u trenutku kada je sve delovalo savršeno. Bila je to Una Hristić!

Budući da svi znamo da je Dragana Mićalović u drugoj sezoni napustila seriju, kao i to da Unu nismo videli u prethodnom serijalu, svi se pitamo ko će biti glumica koja će naslediti Draganu Mićalović u ulozi Une.

I kako nezvanično saznajemo, to će verovatno biti mlada glumica Nina Proročić Rukavina. Naime, prema verovanju stratsvenih obožavaoca serije izbor je pao upravo na ovu glumicu, jer se upravo ona pojavila prvog snimajućeg dana nove sezone na setu, što je i ovekovečeno na fotografijama koje su glumci serije delili na društvenim mrežama. Ono što je obožavaoce dodatno uverilo u to da je baš o ovoj glumici reč, jeste činjenica da su njene fotografije ubrzo uklonjenje sa društvenih mreža, kako oni veruju, baš da bi se prikrilo iznenađenje.

Šta vi mislite – da li je Nina Rukavina nova Una Hristić?

Nina je rođena 21. avgusta 1990. u Subotici. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Subotici.

Godine 2010. upisala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić i Sanje Ristić Krajnov. Završni diplomski rad je uloga Majke u predstavi Sakati Bili sa Inišmana Martina Mekdone.

Master studije upisuje 2014. godine kod profesora glume Radoslava Milenkovića, a završni master rad je uloga Rupice u predstavi Šine ili Bog nas pogledao Milene Marković (rd. Dušan Mamula, premijera 4. septembar 2015).

Član je ansambla Drame od sezone 2015/2016.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement