Connect with us

Domaće serije

OD JUTRA DO SUTRA Ivana Dudić OTKRIVA: Samo JEDNA žena zna SVE Srnine TAJNE! Evo i KO je ONA!

„Od jutra do sutra“ na TV Prva stiže u septembru!

Published

on

Ivana Dudic Od jutra do sutra

Od jutra do sutra“ nova je domaća serija koja počinje da se emituje na TV Prva početkom septembra. U glavnoj ulozi gledamo dojučerašnju zvezdu serije „Igra sudbine„, glumicu Ivanu Dudić koja, priznaje da se radeći na novoj seriji – zarazila. I to – novinarstvom.

– U ulozi voditeljke Srne u seriji „Od jutra do sutra“ sam se odlično snašla i posao novinara je zaista lep i privlačan, ali ipak ostajem glumica. Mada jednog dana, ko zna – kroz osmeh priča Ivana Dudić i dodaje:

Srna Todorović je ranjiva, nežna, ali istrajna žena. Zapravo, idealna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro.

O radu od jutra do sutra Ivana smatra da je delotvoran, jer samo ako se nečemu predate u potpunosti onda će i plodovi tog rada biti vidljivi.

– Snimanja su kontinuirana i ponekad nije lako, ali sigurna sam da smo spremili nešto baš dobro – kaže Ivana i dodaje da će se pred publikom naći priča koja govori o drugoj strani televizije, onoj koja se događa iza kamera.

Serija prema Ivaninim rečima ima dramskih zapleta, ali i onih komičnih i da će gledaoci moći da se prepoznaju ili da prepoznaju nekoga u mnoštvu likova koji će se pojaviti u seriji. Njen „kompanjon“ u seriji je Daca šminkerka koju glumi Jelena Đukić.

– Daca o Srni zna sve, njih dve su najbolje drugarice i ona joj je oslonac i podrška, ali takođe i Srna zna svaku Dacinu tajnu i ne libe se da jedna drugoj kažu istinu, ma koliko se ona ne sviđa – obašnjava Ivana. – Kada bi mi se u privatnom životu dešavalo to što se Srni događa u seriji to bi bio pravi emotivni rolerkoster, zato sam sigurna da će se publici mnogo dopasti ono što ih uskoro očekuje na Prvoj televiziji.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement