Connect with us

Serije

DOMAĆI VANZEMALJAC: Druga sezona HIT serije stiže na FOX kanal

Od 5. septembra, ponedeljkom u 22.00

Published

on

Domaci-vanzemaljac-2-sezona

Druga sezona serije “Domaći vanzemaljac”, koju je prema popularnom istoimenom stripu Pitera Hogara i Stiva Parkhauza, za TV prilagodio Kris Šeridan, stiže premijerno 5. septembra na FOX kanal, ponedeljkom u 22.00.

Iznenađujuće topla priča o vanzemaljcima, odnosno samo jednom – Ha Riju Vanderšpiglu, koji se u prvom ciklusu obreo na planeti Zemlji planirajući da je uništi, otkrivši, međutim, dovoljno razloga da se, ipak, predomisli, donosi nam odgovor na pitanje – hoće li Hari postati čovek.

I već na početku sledi problem. Nakon što se u finalu prethodnog serijala vratio među “svoje” Hari je ponovo na Zemlji, ali ima “malu” brigu: ne seća ko je. Jedino Asta može da mu pomogne. Kada počne da “dolazi sebi”, planira da spase Astu i sebe, ali prvo mora da pogleda partiju pokera koju igra šerif Majk Tompson, jer vanzemaljci ne znaju za poker.

I u ovoj sezoni Hariju društvo prave mali Maks koji jedini može da vidi da je Hari vanzemaljac, njegovi roditelji, Astini prijatelji, zamenica šerifa Elizabet Boven, koju je sjajno odigrala Liv Bejker. Već posle prve sezone glumu Teksašanina Alana Tudika, kritika je odlično je ocenila, a to je bio razlog više da Šeridan već počne sa radom na scenariju za treću sezonu, u kojoj će, kako je najavio, biti 12 novih epizoda.

Glavne uloge: Alan Tudik (Ha Ri Vanderšpigl), Sara Tomko (Asta Tvelvetris), Meridit Garedson (Kejt Hotorn), Alis Weterlund (Darsi Blum), Džudaj Pren (Maks Hotorn), Kori Rejnolds (šerif Majk Tompson) i Elizabet Boven (Liv Bejker).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto 2020 SYFY Media, LLC

Advertisement