Connect with us

Emisije

Počinje nova sezona kviza “Stigni me ako znaš”: TAKMIČE SE I TRAGAČI IZ “POTERE”! EVO I KADA…

Tu iznenađenjima nije kraj…

Published

on

Stigni-me-ako-znas-nova-sezona

Septembar je, počinje školska godina za osnovce i srednjoškolce, a uskoro će početi i za studente na fakultetima. Svuda će se tražiti znanje, za peticu ili za desetku, ali samo na jednom mestu maksimalan broj tačnih odgovora može vam doneti šesticu, naravno u areni čuvenog kviza “Stigni me ako znaš”.

Iz petka u petak, Kristina Radenković dočekivaće plavog, žutog, crvenog i zelenog takmičara, a samo jedan ili jedna od njih moći će da izađe iz igre kao pobednik.

Da li je trideset sekundi dovoljno da pokažete šta i koliko znate, kakve su taktike i iznenađenja pripremili ovogodišnji učesnici ove čuvene trke znanja, moći ćete da proverite već ovog petak, 9. septembra, u 22 časa.

Iz produkcije koja realizuje ovaj kviz, saznali smo da je sezona pred nama puna preokreta, napetosti, smeha i na svu sreću, nema ni jedne jedine suze, osim možda po neke radosnice zbog pobede.

U sklopu sezone biće prikazana i specijalna epizoda u kojoj će se po prvi put u istoriji ovog kviza pojaviti ekipa jednog drugog kviza. Naime, naši čuveni tragači iz kviza “Potera” Milorad, Milica, Žarko i Milan, okušaće sreću i ukrstiće svoja znanja u specijalnoj epizodi kviza “Stigni me ako znaš”, a čitav nagradni fond  pobednik ili pobednica ove epizode će pokloniti u humanitarne svrhe.

Sad znate, gde je petkom uveče najbolja zabava, spremite se, jer uskoro počinje – još jedna sezona RTS-ovog kviza “Stigni me ako znaš”!

​Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement