Connect with us

TV

OD UNE DO ŽANE: Dragana Mićalović OTKRIVA SVE o svom liku iz nove serije “OD JUTRA DO SUTRA”

Glumica predviđa veliki uspeh novoj sapunici. Evo i zašto…

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Dragana-Micalovic-Zana

Serija “Od jutra do sutra” startuje od 12. septembra na Prvoj televiziji radnim danima od 21h. Ova telenovela okupila je brojna imena srpskog glumišta, među kojima se našla i mlada glumica Dragana Mićalović, koja u seriji tumači lik Žane, plemenite i dobronamerne devojke sa mnogo “kečeva u rukavu”.

– Žana je ona u nekim mometima ključ glavnih dešavanja. Uloga je bliska mom temepramentu i duhovitosti, a to me posebno raduje. Sviđa mi se i to što scenario dobijamo sukcesivno, pa se iznova iznenađujem likom koji igram, jer na samom početku i nisam bila svesna ko je Žana u paketu – rekla je Dragana Mićalović.

Dragana veruje da će ova serija imati veliku gledanost i da će se dugo pamtiti, jer se i oni sami na setu nekada zapitaju kako će se pojedine situacije razrešiti, pa je uverena da će ti zapleti i držati gledaoce budnim i željnim novih epizoda iz dana u dan.

– Ostvarićemo veliki uspeh, u to sam sigurna. Seriju nosi interesantan scenario, sjajna glumačka podela i odlična produkcijska kuća “Smart media” – zaključuje glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo TV Prva

Advertisement