Connect with us

Serije

FBI: MEĐUNARODNI SLUČAJEVI – Premijera nove krimi-drame na kanalu FOX CRIME

Od 5. septembra, ponedeljkom u 22.00

Published

on

FBI-Medjunarodni-slucajevi

Od Emijem nagrađenog izvršnog producenta Dika Volfa, dinamična serija “FBI: Međunarodni slučajevi”, stiže premijerno na kanal FOX CRIME, od 5. septembra, ponedeljkom u 22.00. Ova krimi-drama, puna akcije i trilerskih obrta, drugi je spinof serijal o čuvenim FBI agentima, a ovoga puta pratimo elitne operativce Međunarodnog letačkog tima (The Fly Team) Federalnog istražnog biroa, čiji je zadatak da zaštite američke građane gde god da se nalaze.

Sa sedištem u Budimpešti, oni putuju svetom kako bi pratili i neutralisali sve pretnje njihovim sugrađanima bilo gde na svetu. U prvoj epizodi specijalni agent Skot Forester (igra ga Luk Kleintank) i njegov FBI tim odlaze u naš komšiluk. Naime, oni će se obresti u Hrvatskoj, kako bi pokušali da pomognu u hvatanju američkog begunca, koji je u Zagreb pobegao sa 14-godišnjom devojčicom.

Međunarodni letački tim, čiju ćemo hrabrost, spretnost i domišljatost pratiti kroz 22 jednočasovne epizode, jeste mali, ali visoko obučen kadar istražitelja za borbu protiv terorizma. U “FBI: Međunarodnim slučajevima”, Kristijan Pol tumači agentkinju Katrin Jeger. Na nemačkom, Jeger je lovac, pa će sigurno, uz svoj tim uspešno loviti sve negativce koji im se nađu na putu.

Glavne uloge: Luk Kleintank (Skot Forester), Hejda Rid (Džejmi Kelet), Karter Redvud (Andre Reins), Vinesa Vidoto (Kameron Vo), Kristijan Pol (Katrin Jager) i Elizabet Mičel (Anđela Kesidi).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto CBS ©2021 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.

Advertisement