Connect with us

Serije

DOBRA SAMARIĆANKA SEM: Nova medicinska drama na kanalu FOX LIFE

Od 6. septembra, utorkom u 22.00

Published

on

Dobra-samaricanka-Sem

Ovog septembra na naše male ekrane stiže još jedna bolnička drama. Reč je o seriji “Dobra samarićanka Sem”, koju od 6. septembra pratimo na kanalu FOX LIFE, utorkom u 22.00. Na tragu uzbudljivih serija “Uvod u anatomiju” i “Novi Amsterdam”, “Dobra samarićanka Sem” u režiji Kejti Več, vodi nas u začarani krug medicine, u kom doktore sa svakom novom smenom, čeka sve više izazova.

Još kada se tu upletu i peripetije iz privatnog života, sve postaje zanimljivije. “Dobra samarićanka” je dr Sem Grifit, koju tumači Sofija Buš, poznata i po roli Erin Lindzi koju je igrala u prve četiri sezone “Čikaške policije”. Sem je nadareni kardiohirurg, ali i novi šef hirurgije. Tu ulogu preuzela je nakon što je njen doatadašnji nadređeni pao u komu. Naša junakinja posle nekoliko meseci dobija neočekivan zadatak, da nadgleda ovog egositičnog stručnjaka sa skalpelom nakon što se on konačno probudi iz kome i vrati na posao.

Zanimljivo je to da on nikada nije priznao njen vanserijski talenat za kardiohirurgiju. Da sve bude još komplikovanije, zajedljiv i arogantan dr Rob “Grif” Grifit (Džejson Ajzaks, koji se sa Sofijom potpisuje i kao producent serije) je Semin otac. Dok Grif prkosi Seminom autoritetu i osporava njenu medicinsku ekspertizu, postavlja se veliko pitanje: da li će doktorski dvojac otac – ćerka ikada moći da popravi napete odnose među njima, tako stručno kao što leče srca svojih pacijenata?

Glavne uloge: Sofija Buš (dr Sem Grifit), Džejson Ajzaks (dr Rob “Grif” Grifit), Skaj P. Maršal (dr Leks Truli), Vendi Kruson (Vivijan Kac), Majkl Stal-Dejvid (dr Kejleb Taker), Omar Maskati (dr Ajsan M. Šah) i Dejvi Santos (dr Džoj Kosta).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement