Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 7. epizoda: Evo ko će pomoći Aljoši da OKRENE NOVI LIST u životu…

U utorak, 6. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-7-epizoda

U klinču 7. epizoda: Aljoša pokušava da izađe na kraj sa Teinim konačnim odlaskom u Milano. Ipak, Filipova odluka da se ozbiljnije posveti poslu u Mirinoj marketinškoj agenciji sve ga više udaljava od druga u problemu.

Vanja pokušava da pomogne Aljoši, ali i nju koče njene nedefinisane emocije i stres oko novih problema u poslovanju kafane. Ipak, boravak u stanu neobičnog ujka Tome, Mirinog brata, Aljoši neočekivano donosi nove smernice u životu.

Budući da Mirini pritisci na Velju da pruži ruku pomirenja Aljoši, ne daju ploda, majka se brine za sina, ali i za Milicu koju Velja sve više tretira kao svog novog naslednika. Ipak, može li otac da trenira ćerku?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement