Connect with us

Sadržaj epizoda

Bilo jednom u Srbiji 4. epizoda: Prokić nudi Conetu pomoć u zamenu da se ODREKNE ZORKE!

U nedelju, 11. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Bilo-jednom-u-Srbiji-4-epizoda

Bilo jednom u Srbiji 4. epizoda: Dine se prerušava u “krvoloka i vampira” Drakulu i plaši decu po čaršiji, reklamirajući film koji mu je stigao iz Beograda. Sala je dupke puna, pazar nikad bolji, ali lokalni pop protestuje kod gazda Mite zbog “đavolske rabote” i skrnavljenja naše vere. Mita mu objasni da je “bioskopče malečko, a crkva mnogo golema, pa ima mesto za sve”.

Conetu stiže sve više porudžbina, ali on nema mogućnosti da proizvede kako bi se odmah prodale. Banka odbija da mu da kredit kao ranjeniku iz rata, leskovačke gazde su i dalje vezani za svoje slamarice i Cone očajan odlučuje da prihvati ponudu liferanta Prokića. Prokić, oduševljen, obećava veliki pogon, radnike, vunu, mašine, početni kapital, a Cone samo treba da kaže Zorki da je ne voli više i da ne želi da je vidi.

U isto vreme Dine, koji je pokupio pisma koja je Cone pisao Zorki iz rata, ali ih nikada nije poslao, počinje da ih čita. Shvata kolika je snaga Conetove ljubavi prema Zorki i odlučuje da nešto preduzme…

Uloge tumače: Viktor Savić (Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Teodora Ristovski (Zorka), Sloboda Mićalović (Ružica), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Predrag Miki Manojlović (Gazda Mita), Zoran Cvijanović (Trajko), Dragan Petrović Pele (Tonkin stariji), Ivan Bekjarev (Babamilkić), Mira Banjac (Baba Deska), Dragan Boža Marjanović (Bure), Andrija Stoilković (Štiglanče), Gordana Jošić (Dušanka), Miroslav Miki Jović (Živko), Gordana Đurđić Dimić (Dada), Miloš Đorđević (Topodupče), Nebojša Vranić (Pop Vasilije), Кatarina Mitić Pavlović (Anka Okeanka), Jelena Mihajlović (Mica Tresokurka), Ivan Janković (Sreten Hadži Đurić), Marko Radivojević (Tonkin mlađi)…

Reditelj serije “Bilo jednom u Srbiji” je Petar Ristovski, dok scenario potpisuju Zvonimir Šimunec, Marko Backović, Majda Šimunec, Vladimir Andrić, Кokan Mladenović, Đorđe Milosavljević i Petar Ristovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement