Connect with us

TV

IGRA SUDBINE 4: Aleksu čekaju VELIKE PROMENE! Glavno pitanje je – HOĆE LI RASKINUTI SA MILOM?

Luka Raco otkriva detalje nove sezone

Published

on

Igra-sudbine-Aleksa-i-Mila

Posle letnje pauze i perioda godišnjih odmora, sapunica “Igra sudbine 4” konačno se vraća na male ekrane. Od 12. septembra počinje emitovanje nove, četvrte, sezone, a od sada će serija biti emitovana i vikendom, takođe od 20 časova.

U susret novim dešavanjima, Luka Raco, jedan od glavnih likova koji je otkrio da je scenarista Žarko Jokanović zadao nove spletke i probleme, ali da mu još uvek nije jasno, iako je snimanje počelo pre skoro mesec dana, kakav će biti rasplet.

– Žarko je dosta zakuvao stvari, mnogo likova će doživeti velike životne promene, pa sam tim i moj Aleksa. Na osnovu epizoda koje trenutno snimamo još ne vidimo u kom pravcu će nas te promene odvesti, ali mislim da će Žarko lepo da napiše rasplete i da će gledaoci biti zadovoljni – rekao je Luka Raco.

Glumačka ekipa je jedva čekala da se vrati na set, jer su jedni drugima mnogo nedostajali, a najzanimljivije anegdote sa snimanja se odnose isključivo na legendarnu Miru Banjac, priznaje Luka.

– Osećam se da sam u ovom projektu ceo svoj život. Zbog toga, kada odlazim na snimanja ne doživljavam to kao posao, nego kao da idem da se nađem sa svojim prijateljima. Imali smo pauzu od dva meseca, što smo iskoristili da se odmorimo i malo putujemo. Sada, kada smo se vratili, svi smo imali malu tremu od snimanja, ali čim smo kročili u studio, ona je nestala. To je, ipak, naš teren – poručuje Raco, dodajući da je pred njima i velika odgovornost da opravdaju poverenje publike.

– Uvek postoji strah od nastavka i težina da li ćemo opravdati poverenje gledaoca koje su nam ukazali tokom prethodnih sezona, ali mislim da smo i dalje na dobrom putu i da radimo dobar posao i da Žarko održava svom kontinuitet. Znamo u kom pravcu će se radnja razvijati, ali Žarko nas uvek iznenadi novim zapletima. Tako će biti i ovog puta.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement