Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 8. epizoda: Aljoša UPOZNAJE Iskru! Hoće li sa njom uspeti da ZABORAVITI Teu?

U sredu, 7. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-8-epizoda

U klinču 8. epizoda: Aljoša se suočava sa realnošću – leto se završilo i on kreće na studije zvuka. Кako će se snaći među ne uvek dobronamernim kolegama i da li će susret sa studentkinjom glume, Iskrom, doneti novi tračak nade da se zaboravi Tea?

Кako posao u “Trstu” ne cveta, a dugovi se gomilaju, Simke pokušava da pomogne Vanji oko proširivanja klijentele, ali stvari neće teći idealno po Simketovom štreberskom planu. Simketov onlajn odnos sa misterioznom Lejdi Aleks se sve više komplikuje.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement