Connect with us

TV

VRAĆA SE SALVETA IZ “KURSADŽIJA”: Evo u kojoj seriji ćemo je gledati…

Glumica Ljiljana Jakšić ponovo pred TV kamerama

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Ljiljana-Jaksis-Salveta

Posle duge pauze, glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta iz humorističkog serijala “Kursadžije”, vraća se na male ekrane.

Ona se pridružila junacima nove sapunice “Od jutra do sutra”, koja premijerno startuje 12. septembra od 21 časova na televiziji Prva. Publika će moći svakog radnog dana da uživa u uzbudljivoj i intrigantnoj priči koja prati dešavanja na televiziji VeTV, ali i iza kulisa.

Seriju čini odlična glumačka ekipa predvođena glavnim glumcima Ivanom Dudić i Milutinom Miloševićem, a jedna od uloga pripala je i Ljiljani Jakšić.

Ona tumači spremačicu Stevku, koja je deo ekipe u bifeu televizije.

– Moj lik je jedan od najslađih. Stevka je tetkica sa juga zemlje, ali već dugo živi u Beogradu, pa samo povremeno “zavuče” akcenat odozdo. Ona je vredna, trudi se da bude u ekipi koja sve zna. Bife vodi sjajna Slađa (Mirjana Đurđević), a tu je i Bane Vidaković koji je portir. Dok čistim i sređujem taj prostor, zavirim u svaku fioku, pa i u džep u garderobi po potrebi, dovijam se kako znam i umem da sve znam, ali i dosta radim – rekla je Ljiljana Jakšić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement