Connect with us

TV

VIŠNJA POSTAJE DACA: Jelena Đukić otkriva sve o svom liku iz serije “OD JUTRA DO SUTRA”

Njena junakinja krije veliku tajnu

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Jelena-Djukic

Nedavno smo je gledalil u sapunici “Igra sudbine” u ulozi kućne pomoćnice Višnje, a od 12. septembra će zaigrati u novoj telenoveli TV Prva – “Od jutra do sutra”. Glumica Jelena Đukić, otkriva da će u novoj seriji igrati Danijelu Matković Dacu, šminkerku na televiziji i najbolju drugaricu glavne junakinje serije Srne Todorović.

– Svaki posao koji volite lakše radite, poletniji ste, pa smena od 12 sati ne pada toliko teško. Daca svoj posao obožava, pa ni njoj duge smene na poslu ne predstavljaju zamor. Ipak, raditi sa ljudima nije lako, a ona to najbolje zna. Dacina prednost je što je otresita, pa sa njom nema šale, ali Srni če ispuniti svaki zahtev, jer je ona njen oslonac i čuvar mnogih tajni. Daca će za Srnu staviti ruku u vatru, ali će joj isto tako i reći sve što joj smeta – opisuje Jelena svoj lik.

U šminkernici se, prema Jeleninim rečima, “pretresaju” sva dešavanja ispred i iza kamere i donose se važne odluke.

– Ali, u toj mojoj kancelariji i hladne glave jedna drugoj dajemo savete, a te iste savete često ne umemo da primenimo na sebe – kaže Đukićeva.

I pored velike prednosti poslu centar Dacinog sveta je Luka, njen sin.

– Daca je veoma čvrsta žena, koja je sama donela odluku da bude samohrana majka i ima veliku tajnu, koja će kako se serija bude razvijala izaći na videlo – otkriva glumica i dodaje da će publika voleti seriju, jer je neposredna i iskrena, ima u njoj dosta srčanosti i pravičnosti, ali i intriga, šuškanja, i garantuje da će njena Daca sa svim tim moći da se izbori.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement