Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 528. epizoda: Luka će UNIŠTITI Zvrka! OVO joj NIKADA joj neće OPROSTITI!

U ponedeljak, 12. septembra, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-528-epizoda-Zvrk

Igra sudbine 528. epizoda: Dolazak Une Hristić Kanački iz Amerike pokvario je veridbu Luki i drugoj Uni Medić, iliti Zvrku. Ali, to nije najgore će se dogoditi na početku četvrte sezone serije “Igra sudbine”!

Naime, Luka će saznati šokantnu tajnu o Zvrku, zbog koje ne samo da će raskinuti veridbu sa njom, nego će je izbaciti na ulicu!

Luka kaže Aleksi kako mu je čudno to što Zvrk još nije došla kod njega da mu da otkaz. On mu odgovara kako jedva čeka da mu izađe na oči.

Nedugo zatim, Luka odlazi u “Kan Holding”, gde zatiče Zvrka i Olega Latasa. Besan, nasrće na njih, ali Vukašin i Marinko ga sprečavaju da ne napravi neku glupost.

Luka ih isterije iz kompanije, govori im da odu što pre, dok ne bude kasno.

Ada i Ivan su besni na Vukašina, jer uprkos silnom obezbeđenju nije uspeo da zaustavi Luku, koji je na kraju pobegao. Ada mu govori kako je njen sin u takvom stanju da može da naudi sam sebi.

Unin povratak je iznervirao i Pančetu! Ona govori Tići kako više ne gaji nadu ni u šta, osim u batine. On je pita o kakvim batinama govori, a Pančeta mu odgovara kako će ubiti Boga u njoj, samo da je se dočepa.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement