Connect with us

Sadržaj epizoda

Mala supruga 88. i 89. epizoda: ŠOK! Hadži Orlović uzima PIŠTOLJ! Evo šta planira da uradi…

U četvrtak, 8. septembra, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Mala-supruga-88-i-89-epizoda

Mala supruga 88. i 89. epizoda: Nakon što je Nada došla na porodični ručak kod Mare i Đurđice, njihov život se dodatno iskomplikovao.

Đurđica je saznala da je Branko bio otac Nadinog deteta i to ju je razorilo. Brankova sekretarica je od početka znala da je Branko otac i zbog toga mu je pomogla da nabavi medicinski dokaz koji pokazuje da je otac navodno Sima. Sada, Branko od nje traži uslugu da uništi taj papir, kako ih to ne bi kompromitovalo.

Nada ne želi da se zaustavi. Želi da Đurđica pati i da nikada ne zaboravi da je Branko hteo Nadu i da je njoj napravio dete. Sima pokušava Nadu da urazumi i ubeđuje je da sve samo zaboravi.

Mari nije jasno zašto je Hadži Orlović vršio presiju na sve i tako se poigrao sa Đurđinim životom. Zahveta od njega da je pusti i da za sve preuzme odgovornost, dok je on podseća da ne može tek tako da pusti Đurđicu.

Kod Radoja završava važan papir i Sima mu govori da zbog toga mogu “glave da padaju”, zato je važno da ga Radoje sakrije i da niko ne sazna, a pogotovo ne Hadži Orlović, da je kod njega.

Hadži Orlović sada ima novi plan, zbog čega priprema pištolj…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement