Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 9. epizoda: Milica GUBI NADU da će postati ŠAMPIONKA

U petak, 8. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-9-epizoda

U klinču 9. epizoda: Posle svađe između Milice i Velje, trener Tadija dolazi u nezahvalnu poziciju posrednika između jednako tvrdoglavih oca i ćerke. Može li Milica, u tako usijanoj atmosferi, da izraste u šampionku?

Iskrin život u Beogradu je sve zahtevniji, pa ona pokušava da pronađe siguran izvor prihoda, što ne ide lako pored studija glume.

I Aljošine studije zvuka postaju sve zahtevnije, a njegov sudar sa akademskim svetom na koji nije navikao prepun je peripetija, čiji glavni akter sve više postaje nadobudni kolega Pop.

Sa druge strane, već u ozbiljnom svetu biznisa reklama, Filip pokušava da se dokaže. Hoće li Simketov odnos sa Lejdi Aleks ikada izaći iz granica virtuelnog?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement