Connect with us

TV

ISPLIVALA neviđena PANČETINA SLIKA iz mladosti! Da joj svi POZAVIDE! A tek da vidite koju muziku sluša (FOTO)

Stevan Piale podelio sa svetom tajne popularne glumice

Published

on

Osim što je sjajna glumica i komičarka, Sandra Bugarski je poznata kao žena vedrog duha i pozitivne energije. I kada nije pred kamerama, kao mnogim gledaocima omiljena Pančeta, kovrdžava glumica je jedan od dežurnih šaljivdžija u ekipi “Igre sudbine”, zadužen za dobru atmosferu na snimanju popularne sapunice.

Sandrine kolege često nam prenose njene “ludorije” putem Instagrama, gde smo mogli da vidimo popularnu Panči kako đuska u ritmu indijske muzike, ali i kako ume da zapeva i da “oplete” kolce. A sve sa ciljem da opusti kolege tokom napornog snimanja, koja nekada znaju da traju i po 14 sati!

Sve u vezi sa Pančetom zanimljivo je publici i pratiocima na društvenim mrežama, pa je tako Stevan Piale podelio sa svojim “instagram prijateljima” do sada neviđenu fotografiju Sandre Bugarski iz mlađih dana. O tome koliko je bila lepa i zgodna najbolje je da se uverite sami, a mi možemo samo da konstatujemo da bi joj na izgledu pozavidele mnoge njene mlađe koleginice.

Panceta-Igra-sudbine

Sandra Bugarski

Ali, nije samo ova fotografija privukla pažnju Stevanu, već i muzički CD na komodi u Pančetinoj sobi. Zumirajući ovaj kompakt disk saznali smo i koji je njen muzički ukus.

Naime, dekorateri scenografije serije “Igra sudbine” su odlučili da Pančeta voli da sluša narodnjake, pa se tako na vidnom mestu u njenoj sobi nalazi jesenja kompijacija Grandovih najvećih hitova iz 2013. godine.

Panceta-Igra-sudbine-2

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Printscreen Instagram

Advertisement