Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 4 Otkrivamo: Evo da li se MATIJA vraća u SERIJU! Sledi VELIKI ŠOK!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine nam se vraća, a da li to znači da nam se vraćaju i neki stari junaci? Žarko Jokanović već je potvrdio da će nova sezona obilovati novim likovima, a sada je potvrđeno i da ćemo u novim epizodama videti i stare junake za koje smo mislili da smo se od njih definitivno oprostili. A evo i ko su.

Četvrti ciklus će već od prvih epizoda biti drugačiji od ostalih. Ispostaviće se da neki likovi nisu onakvi kakvim su se predstavljali.

– U ovoj sezoni biće neverovatnih ljubavnih priča i beskompromisne borbe za ljubav, ali i urnebesno smešnih situacija proisteklih otud što se Luka Kanački (Stevan Piale) i Mile Kupus (Marko Radojević), kao novopečeni producenti, suočavaju sa konkurencijom koja na razne načine želi da ih osujeti. Tako ćemo zaviriti i u svet produkcija, snimanja serija, glumaca, reditelja, scenarista. Videćemo sve što tu ima – lepo, beskrupulozno, neverovatno i smešno, sa svim psihološkim profilima koji se mogu naći iza i ispred kamera.

A neke ljubavne priče će se toliko istumbati da će mnogi biti ljuti na dosadašnje miljenike i navijati za one koje nisu voleli. Biće mnogo romantike, ali ćemo videti i neke od najlepših primera kao se vredi boriti za onoga koga voliš. I kako ljubav, u ovom ludom vremenu, ipak može da pobedi i da bude najznačajnije uporište u životu.

Pravo iznenađenje biće povratak Maksima (Saša Joksimović) i Matije (Pavle Jerinić), koji se izborio sa fizičkim posledicama svoje bolesti, ali ne i sa psihološkim promenama koje je donela. Maestralna Mira Banjac u ulozi Madam Deni i dalje će dodavati neodoljivi šarm ovoj seriji, a Pančeta (Sandra Bugarski) i Lila (Danica Ristovski) će dati sve od sebe da se ide putem kojim niko ne ide.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo TV Prva

Izvor TV novosti

Advertisement