Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 10. epizoda: ALJOŠA polako ULAZI U KRIZU samopouzdanja, a VANJA upada u NEVOLJU!

U ponedeljak, 12. septembra, od 20.05 na RTS 1

Published

on

U-klincu-10-epizoda

U klinču 10. epizoda: Nakon što se Lejdi Aleks nije pojavila na virtuelnom sastanku, Simke, u besu, konačno odlučuje da dela.

Iako navikla na konstantne probleme sa kafanom “Trst”, pred novom nevoljom Vanja ostaje sasvim nemoćna, što je odvodi u svojevrsnu pobunu protiv večite uloge pouzdane i uzorne Vanje.

Nesvestan sestrinih problema, Filip pokušava da izađe na kraj sa velikim poslom snimanja reklame za Miru. Za to vreme, Aljoša polako ulazi u krizu samopouzdanja u pogledu svog mesta na fakultetu, u svetu muzike i umetnosti.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement