Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 4: Spremite se za KRAJ još jedne VELIKE LJUBAVI! Koji će se par RASTATI?

Žarko Jokanović otkriva da nas u novoj sezoni očekuju veliki šokovi

Published

on

Igra-sudbine-4-sezona

Sve je spremno za povratak sapunice “Igra sudbine 4” na male ekrane. Nove epizode se uveliko snimaju, scenarista Žarko Jokanović paralelno piše nove zaplete. Za priču od 300 nastavaka, koliko će imati četvrta sezona, biće neophodno mnogo šokova i da se u radnju ubaci još novih likova.

– Mislim da će ovo biti najuzbudljivija sezona, sa mnogobrojnim dešavanjima i neverovatnim obrtima. I dalje ništa neće biti na prvu loptu. Neke veze će se okončati, a druge će početi. Borba dobra i zla ostaje večna tema, a želja da pomognemo drugima i da se umešamo u tuđe živote, ponekad će imati tragikomične posledice. Novi likovi će izazvati opštu pometnju. A stari junaci će imati nove motivacije koje će sve promeniti iz korena. Jedan novosklopljeni brak biće potpuno neverovatan i šokantan. Strahinjina (Ammar Mešić) potraga za otetim detetom će imati elemente antičke drame. U Aleksinom (Luka Raco) i Milinom (Olja Lević) životu desiće se nešto što će ga iz korena promeniti. Biće mnogo suza i smeha, radosti i tuge, uspeha i padova, zabuna i obrta – kaže Žarko Jokanović, dodajući da će neki biti spremni da u svojim bolesnim ambicijama idu i preko granice dozvoljenog ponašanja.

– Kao i u životu, ništa nije jednom zauvek i sudbine će se menjati skoro svakom našem junaku. Neki će postajati bolji, jer su ponešto do sada shvatili, a druge će okolnosti naterati da prave paktove sa đavolom. Pojedine likove će uništavati njihove frustracije, a neki će uspeti da nađu snage da se vrate u normalu. Jedi će napadati, drugi će se braniti, treći će se svetiti, četvrti će patiti, a peti će se radovati. Jer, to je život – ističe Žarko.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo TV Prva

Advertisement