Connect with us

Intervjui

Svetlana Drinjaković otkriva ZAŠTO je STVARNO odustala od “IGRE SUDBINE”! Jedna stvar je PRESUDILA! Evo i KOJA!

Iznenadićete se!

Published

on

Igra-sudbine-Svetlana-Drinjakovic-2

Producentkinja i direktorka produkcije “Smart medija” Svetlana Drinjaković, koja je sa sapunicom “Istine i laži” donela program s velikim brojem epizoda na male ekrane, za vrelu TV jesen spremila je novu telenovelu “Od jutra do sutra”.

– Bilo je dosta serija u konkurenciji, ali kao i sa prethodnom “Kolo sreće” tražili smo da bude nešto drugačije sa izborom teme i zapleta. Mediji u našoj zemlji nisu prikazani na ovaj način, a posebno kako žive i rade ljudi na televiziji. Vlasnika TV kuće igra Branimir Popović, a u glavnim ulogama su Ivana Dudić, Milutin Milošević, Jelena Gavrilović i mnogi drugi – rekla je Svetlana za “Kurir”, koja smatra da će nova serija “Od jutra do sutra” lansirati u zvezde Milutina Miloševića.

Od jutra do sutra: Ivana Dudić i Milutin Milošević

Za mladog glumca, kome je poverila glavni muški lik, kaže da će postai član svačije porodice u narednih 300 dana, jer je neodoljiv u novoj ulozi. Uz njega, veliku popularnost predviđa i Isidori Vlček, koja će, kako kaže, biti seks-simbol ove serije.

– Ona zrači nekom energijom. Iako je debeljuca, što je trebalo da bude, sve je kod nje dobro upakovano. Drago mi je što će se veliki broj mladih žene identifikovati s njom i shvatiti da nije poenta biti mršav i sa silikonima.

Na kraju druge sezone popularne sapunice “Igra sudbine”, Svetlana je odlučila da napusti ovaj projekat, što je podiglo veliku prašinu medijima. Mnogi su se pitali zašto je odlučila da kaže “zbogom” seriji koja je bila u vrhu gledanosti.

– Priča je vrlo jednostavna, samo sam se uželela novog rada i izazova. Ušla sam u rutinu. Mislim da je ta serija posle 400 epizoda oglodana kost i nisam sebe videla tu kao producenta. Trebala mi je nova energija. Nisam htela da svoj posao otaljavam. Mi smo dali celu scenografiju novim producentima, koji su nastavili da je rade. Želim novoj ekipi samo uspeh.

Svetlana se osvrnula i na gašenje domaće sapunice “Dinastija”, koja je ukinuta posle svega 60-ak epizoda. Na pitanje zašto se nije dobro pokazala odluka jedne druge televizije da radi rimejk “Dinastije”, producentkinja je odgovorila:

Dinastija-2-sezona-serija

Dinastija

– Ne bih ni ja smela da uđem u taj rizik. To je toliko etablirana serija da s našim budžetima nije bilo moguće to postići. Sve je bilo bogato postavljeno, ali nije imalo suštinu. Mislim da je tu zakazao scenario i glumci nisu znali šta s tim da rade, a kao rezultat smo dobili prekid serije.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva / Smart Media

Advertisement