Connect with us

Top Story

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ otkriva: TREĆA SEZONA serije “BESA” će vas RASPAMETI! Evo i ZAŠTO!

Glumac kaže da jedva čeka da pročita scenario

Published

on

Besa-3-Milos-Timotijevic

Druga sezona serije “Besa” opravdala je očekivanja gledalaca, koji su je željno čekali više od dve godine. Miloš Timotijević, jedan od glavnih aktera popularne krimi-drame, kaže da postoji velika mogućnost da se snimi i treći ciklus, te da mu se unapred raduje.

– Jedva čekam! Druga sezona se završila sa mnogo otvorenih linija priče, i ne bi bilo fer prema publici da je ostavimo tako – rekao je Miloš, dodajući da su mu obe sezone bile izazovne za snimanje.

– Očekujem da će i treća sama po sebi biti izazov. Kako je završen lik Petrita u drugoj sezoni, ne bih mogao da očekujem ništa manje od izazova.

Na pitanje šta bi dodao lik Petritu, Timotijević kaže:

– Svašta, bolje da ne pitate glumca šta bi on. Kreatori serije će se baviti time, verujem da će napraviti nešto što će biti zanimljivo publici, da će nastaviti u maniru prve i druge sezone. Ne bavim se time šta će se desiti, već čekam da pročitam scenario. Kada se završila prva sezona, pomislio sam: “Bože, šta još može?”. Nisam bio u pravu u pogledu toga šta može da se desi u drugoj sezoni, tako da ne želim ni da gubim vreme ni da kvarim užitak čitanja treće sezone. Želim da se i sam iznenadim, kao i publika. Prva sezona je privukla ljude, druga ih oduševila, nadam se da će treća da ih raspameti.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor TV novosti

Advertisement