Connect with us

Top Story

DODA ponovo SPOJIO staru UNU HRISTIĆ i LUKU iz “IGRE SUDBINE”! Evo i KAKO! (VIDEO)

Pesma, zagrljaji, šala i smeh

Published

on

Igra-sudbine-Luka-Una

Popularna sapunica “Igra sudbine” vraća se sa četvrtom sezonom na male ekrane, a sa njom i Una Hristić! Druga supruga Luke Kanačkog, koja je zbog bolesti morala da otputuje u Ameriku i samoinicijativno prekine sve kontakte sa porodicom, stigla je u dom Kanački kako bi povratila ono što je njeno.

Novu Unu Hristić igra mlada glumica Nina Proročić Rukavina, o čemu je portal Film i TV prvi pisao, i biće veoma zanimljivo videti kako će gledaoci reagovati na ovu promenu, jer im je Dragana Mićalović bila miljenica.

I dok sa novom Unom bude ratovao na malom ekranu, ali i sa Unom Zvrkom, koja ga je izdala i zbog čega će joj zagorčati život, Luka ovih dana uživa sa originalnom Unom. Tačnije, peva!

Naime, Dragana Mićalović se pridružila poetskom muzičkom kabareu “Čeznem da vam kažem” prvaka drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorada Mikija Damjanovića, koji se pre neko veče održao u Ćupriji, u okviru 41. Matićevih dana.

Ceznem-da-vam-kazem

Ceznem da vam kazem: Miki Damjanović, Stevan Piale i Dragana Mićalović

Cilj autora kabarea je da na duhovit, autoironičan i prijemčiv način publika oživi sećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sećamo sa setom. On publiku provodi kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. Svaka od celina, upotpunjena je poezijom, koja je na neki način obeležila periode o kojima je glumac govorio, ali i najvažnijim pesmama, koje predstavljaju bisere srpske poezije.

Pored Mikija, u kabareu su učestvovali: Nataša Radovanović, sopran, stalna članica Opere Narodnog pozorišta u Beogradu i Pavle Joksimović, pijanista, kao i specijalni gosti: Mina Lazarević, Dragana Mićalović i Stevan Piale.

„Čeznem da vam kažem“, je duhovito, zanimljivo i emotivno putovanje kroz ono što jesmo, ono što su naši roditelji i ljudi oko nas. Priča svih nas, ispričana i otpevana kroz reči onih na koje smo najviše ponosni kao što su Vasko Popa, Desanka Maksimović, Jovan Dučić, Miroslav Antić.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Youtube / CuprijaNET Facebook

Advertisement