Connect with us

TV

SNIMA SE “PEVAČICA 2”: Vlada i Ivana se vraćaju kao DUHOVI? Evi i KAKO!

Miloš Timotijević otkriva detalje druge sezone naturalne krimi-drame

Published

on

Pevacica-2-sezona-Milos-Timotijevic-i-Milica-Pavlovic

I pre nego što je završeno emitovanje prve sezone, naučno-fantastična krimi-drama “Pevačica” obnovljena je za drugi ciklus. Snimanje novih epizoda se polako približava, a svoje uloge ponoviće i glavni glumački par iz prethodne sezone – Milica Pavlović i Miloš Timotijević.

– Snimanje bi trebalo uskoro da počne, i to je sve što mogu da kažem. Znam da će biti druge sezone, i da sam u njoj, ali ne znam šta su smislili Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić. To je uzbudljiv projekat, pa jedva čekam i to da pročitam – rekao je Miloš Timotijević.

Budući da su Vlada Vidak i Ivana Lazić ubijeni na kraju prve sezone, postavlja se pitanje kako će se pojaviti u nastavku “Pevačice”. Timotijević kaže da se i on to pita:

– Možda bude neka prethodna priča… To je serija o natprirodnom, pa ko zna šta sve može da se sedi. Možda je to prva prilika da odigram duha ili zombija. Šalim se. Već krajem prve sezone ozbiljno se otvorila priča o crnoj magiji, a u tom žanru je sve moguće.

Na pitanje da li mu je bilo intrigantno da igra nešto sa takvim “začinom”, Miloš odgovara:

– Moj lik jeste bio pod uticajem magije, ali magija se prosto ne igra. Možda možete da predstavite neke reakcije, ali magiju ne možete da odigrate osim ako se njom ne bavite… Inače, volim ulogu Vlade Vidaka. On je tragično-romantičan lik i ta rola mi je bila inspirativna za igru. Lako sam pristao kada sam prvi put pročitao scenario i bilo mi je zanimljivo što meni neko nudi takvo nešto. Kada sam počeo da čitam, pitao sam se kako su me mimoišle sve uloge policajca koje postoje u seriji – našalio se Miloš Timotijević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor TV novosti

Continue Reading

Advertisement