Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 12. epizoda: MIRA ulazi U KLINČ sa VELJOM, a BRINE je i ALJOŠA! Evo i ZAŠTO!

U sredu, 14. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-12-epizoda

U klinču 12. epizoda: Budući da je Simketova potraga za Lejdi Aleks urodila plodom, pitanje je da li će mu doneti i željenu satisfakciju?

Nakon što je nenamerno doprineo da Iskra ne dobije ulogu u reklami, Filip je očajan, a Iskrini pokušaji da pomiri fakultet i poslove sa strane joj sve više crpu energiju.

Miri ozbiljno počinje da smeta Veljin trenerski odnos sa Milicom, kao i njegova opsesija boksom. Briga za Aljošin život van kuće, kod nekonvencionalnog ujaka Tome, sve više raste.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement