Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 530. epizoda: ŠOK! Una se udaje za OLEGA! Hoće li reći DA?

Da li će Una okrenuti leđa Luki?

Published

on

Igra sudbine 487

Igra sudbine 530. epizoda: Nova epizoda serije „Igra sudbine“ koja se emituje u sredu 14. septembra  od 20.00 na TV Prva doneće nam šok od kog ćemo se oporavljati danima. I ne nije reč o tome što je Barbara Buha ipak preživela.

Kao što smo videli o tome da li je Ada preživela tek će se raspravljati. Međutim, jedna bivša heroina, a sadašnja zlica sa sto lica je živa i spremna da propisno zagorča život svima. Reč je o Uni Hristić, naravno, koja se u živote Kanačkih vratila sa paklenim planom – da sačuva ono što joj pripada, a pritom ne misli samo na sina. U planu joj je i imovina Kanačkih.

Za to vreme druga Una pravi haos. Dok Luka čami pred njenim vratima, ona je pripremila iznenađenje koje bi moglo skupo da je košta. Oleg Latas i Una Medić zvana zvrk idu pred oltar! A da li će oboje pred tim oltarom izgovoriti sudbonosno da, tek ostaje da se vidi.

Strahinja muči muku sa Nadom, a sada konačno saznaje i gde je ona. I to od čoveka od kog se nikada nije nadao da će čuti istinu – Nada ima novog ljubavnika, i on je falsifikovao njene papire za beg iz države.

Ali to nije sve. U bolnici leže dve pacijentkinje. Jedna je pokušala da se ubije, ali je preživela, i to je, naravno, Sofija Šubarević. Ova druga, a to je Barbara Buha je iznenadila sve, pa čak i Saru Berger – preživela je.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement