Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 13. epizoda: Simke PRONALAZI Lejdi Aleks! Pred NAJVEĆIM je životnim IZAZOVOM! Evo i ZAŠTO

U četvrtak, 15. septembra, od 23.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-13-epizoda

U klinču 13. epizoda: Iz neplaniranog druženja Milice i Vanje, uprkos generacijskoj razlici, rađa se postepena promena kod rigidne Vanje. Ona otkriva terapeutsku stranu sporta i pronalazi alternativnu porodicu.

Za to vreme, u potpunom neznanju, Filip i Aljoša po kraju traže Vanju. A, kako je Simke pronašao Lejdi Aleks, saznavši da je reč o zreloj ženi, Aleksandri, koja pritom ima i dete, ovaj povučeni momak nalazi se pred najvećim izazovom u svom dosadašnjem komfornom životu.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement