Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 4. epizoda: Došao je dan da Damjan POSTANE Marko! Evo da li će ga RAZOTKRITI

U četvrtak, 15. septembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-4-epizoda

Od jutra do sutra 4. epizoda: Posle mesec dana misteriznog odustva kucno je čas da se Marko Todorović vrati kući. Jedini problem je taj što osoba koja se vraća svima u zagrljaj nije Marko, već Damjan.

Izvršna producentkinja VeTV-a, Lili je, možda, prva koja primeti da je Marko drugačiji, ali sigurno ne i jedina.

I dok je Damjanov prvi dan na malim ekranima prošao izuzetno dobro, iza kulisa je sasvim druga priča. Srna ga ignoriše, Anđelka mu diše za vratom, a Barbara i njeni prijatelji su jednostavno previše naporni.

Dejanovi roditelji se pitaju da li mu je karijera i dalje svetla, sada kada se Marko vratio, ali bolje pitanje je koliko je njegova i Srnina budućnost svetla?

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement