Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 15. epizoda: Hoće li se Filip i Aljoša SUKOBITI zbog Iskre?

U ponedeljak, 19. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-15-epizoda

U klinču 15. epizoda: Nakon što su pristali da izvedu Milicu na koncert, Vanja i Tadija imaju pune ruke posla oko neukrotive bokserke.

Ipak, ovaj izlazak doneće neke novine u Vanjin život koji se uglavnom bazirao na brizi za oca, brata i porodični posao.

Taman kada se opusti, u život joj se vraća brat Filip sa novim poslovnim idejama. Pored večitih pokušaja da zaradi novac, Filip daje sve od sebe i da popravi odnos sa Iskrom, nesvestan da se ona sve intenzivnije druži sa Aljošom.

A, u kući Kovača, tenzija oko Aljošinog odsustva i Mirinog i Veljinog neslaganja oko roditeljskih metoda dobija novi zaokret.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement